Like Ons op FacebookRestaurant het Stadhuis

Er zijn weer mosselen!

In 2007 startten wij, Kees en Marianne, ons restaurant "Het Stadhuis" in Oostburg. Het restaurant ligt naast het gemeentehuis in het centrum van Oostburg en aan de uitvalsweg richting de West Zeeuws-Vlaamse kust.

Kees had ruime ervaring in de horeca als chef kok en Marianne is de gastvrouw, die

haar gasten onmiddellijk het juiste culinaire gevoel geeft. De gasten komen niet alleen uit Oostburg en omstreken, maar ook de zuiderburen en vele toeristen maken graag gebruik van dit vriendelijke en zeer toegankelijke restaurant. Er is aandacht voor privacy zowel binnen als buiten op het omsloten terras, waar van een aperitief genoten kan worden en het diner of de lunch ook geserveerd kunnen worden.

Het culinaire gevoel wordt benadrukt door de voortreffelijke manier waarop Kees met zijn team alle mogelijke dieetaanpassingen met liefde voor het vak weet te werken in het gewenste menu. Uiteraard worden ook vegetarische wensen vlot in het menu gepast. Deze grote flexibiliteit en creativiteit worden mogelijk gemaakt doordat in de keuken uitsluitend met versproducten wordt gewerkt.

Kees en Marianne, met hun enthousiast team, besteden ook de nodige aandacht aan de aangeboden wijnen. Alle wijnen worden ook per glas geserveerd dankzij een speciaal systeem, waarbij de kwaliteit van de wijn maximaal behouden blijft.

Deze aandacht voor de wijn wordt mede geïllustreerd door de diverse wijnproeverijen welke middels een arrangement met enige regelmaat worden aangeboden. Zo'n arrangement kan bijvoorbeeld bestaan uit 3 verschillende wijnen, welke aangeboden worden met passende olijven en boerenbrood.

Laat u verrassen door het team van "Het Stadhuis"!