Like Ons op Facebook



Menukaart


Klik op een van de items om de gerechten te bekijken.


Voorgerechten

  • Verse tomatensoep met gekruide vleesballetjes

  • Groene aspergesoep met room en verse kaascroutons
    (vegetarisch)

  • Gebonden vissoep van het huis

  • Salade met pastramiham, warme geitenkaas en
    balsamico

  • Garnalencocktail van Hollandse garnalen

  • Lauwwarme salade met zacht gegaarde lamsbout,
    gekarameliseerde appeltjes en truffeldressing

  • Carpaccio van runderlende met limoendressing en
    Parmezaan

  • Trio van Hollandse garnalen bereidingen

  • Scampi.s in roomsaus met knoflook, ui en paprika

  • Lauwwarme salade met gemarineerde gegrilde
    tonijnfilet, frambozendressing en pijnboompitten

  • Vegetarisch: Voorgerecht van het vegetarisch menu


Visgerechten

  • Lauwwarme salade met gebakken verse visreepjes met
    een vleugje kerrie en honing-limoen dressing

  • Kabeljauwfilet uit de oven met bieslooksaus en
    gerookte zalm

  • Gegrilde heilbotfilet met mango-mosterdcoulis en
    zeevruchten

  • Gebakken paling uit Breskens met frisse
    kruidenmayonaise

  • Gebakken paling in de room uit Breskens

  • Scampi.s in knoflookroomsaus of Italiaanse
    tomatensaus

  • Zeeuws-Vlaams visbord met diverse vis-, schaal- en
    schelpdieren in romige garnalensaus


Vleesgerechten

  • Gemarineerde gebakken spareribs met 2 sausjes

  • Luxe varkenshaassaté (300 gr.) van de gril met
    huisgemaakte satésaus en garnituren

  • Parelhoenfilet Salltimbuca met parmaham, salie en
    wijnsaus

  • Lamsfiletjes met groene asperges, gegratineerd
    geitenkaasje en honing-rozemarijnsaus

  • Kalfslende met gebakken scampi.s in
    Pernod-roomsaus

  • Gebakken kalfszwezerik met sjalotjesmarmelade en
    balsamicosaus

  • Tournedos van de gril van Limousin-rund met
    gebakken champignons of saus naar keuze


Vegetarisch

  • Lauwwarme salade met briekaasje van de gril en
    frambozendressing

  • Vegetarisch hoofdgerecht van het menu


Kindergerechten

  • Tomatensoep met balletjes

  • Kinderbord met frikadel of kroket, frites,
    appelcompote en mayonaise of ketchup

  • Kinderbord met sparerib, biefstuk of visfilet,
    frites, appelcompote en mayonaise of ketchup


Desserts

  • Dame Blanche met vanille-bourbonijs en echte warme
    chocoladesaus

  • Café glacé met mokka- en vanille-bourbonijs,
    koffiesaus, nougatine en slagroom

  • Klassieke sorbet met vanille-, aardbeien- en
    bananenijs, vers fruit en slagroom

  • Ambachtelijk yoghurt- en yoghurt-bosvruchtenijs
    met vers fruit

  • Trio van chocolade met witte en bruine
    chocolademousse en ijs van witte chocolade en
    framboos

  • Drieluik van karamel met crème caramel, crème
    brûlée en brésilienne

  • Gegratineerd fruit met ijs en Grand-marnier
    sabayon

  • Kaasplankje van het huis

    Met een glaasje Colheitaport of Old East sherry
    erbij

  • Kinderclown met vanille- en aardbeienijs,
    aardbeiensaus en slagroom

  • Kinder ijsbeker met ijs naar keuze


Lunchkaart

  • Tomatensoep met gekruide vleesballetjes

  • Groene aspergesoep (vegetarisch)

  • Gebonden vissoep van het huis

  • Grote vissoep

  • Verse tosti ham/kaas

  • Toast champignon (2 toast)

  • Uitsmijter ham of kaas of spek

  • Omelet met brood en of champignons of ham of kaas

  • Baguette of Italiaanse bol met:

    Ham of kaas *** Pastramiham, gebakken paprika,
    courgette en balsamico *** Appel, honing, verse
    tijm en gegratineerde geitenkaas *** Warme beenham
    en honing-mosterd-dillesaus *** Gerookte zalm en
    mosterd-dilledressing

  • Italiaanse bol met pulled pork en gekruide
    barbecuesaus

  • Italiaanse bol met teriyaki-stoofvlees, ui,
    paprika en champignons

  • Verse huisgemaakte hamburgers op een Italiaanse
    bol:

    Runder hamburger (200g.) met rucola, gebakken ui
    en saus *** Runder cheeseburger (200g.) met
    rucola, Old Amsterdam, gebakken uitjes, tomaat,
    augurk en saus *** Kabeljauwburger met rucola,
    tomaat, augurk en remouladesaus *** Vegetarische
    hamburger van zwarte boontjes, zilvervliesrijst en
    Oosterse kruiden, met rucola, Old Amsterdam,
    tomaat, augurk, gebakken uitjes en saus (ook
    veganistisch mogelijk)

  • Twee Kwekkeboom rundvleeskroketten met brood of
    frites

  • Twee huisgemaakte garnalenkroketten met brood of
    frites

  • Lauwwarme salade Het Stadhuis met gebakken
    gekruide kipreepjes, frambozendressing en pappadum

  • Verse pannenkoeken (ook glutenvrij!) met:

    -Natuur -Boter en suiker (poeder- of bruine
    suiker) -Warme stroop -Slagroom -IJs en
    slagroom -Appel -Appel, kaneel en
    rozijnen -IJs, warme chocoladesaus en
    slagroom -IJs, aardbeien en slagroom
    (seizoensgebonden) -Spek -Kaas, spek en
    tomaat -Boerenpannenkoek (o.a. spek, ui,
    champignon)

  • Onze lunchgerechten zijn verkrijgbaar tussen
    12:00 en 16:00 uur


Vegetarisch menu van de chef

  • Voorgerecht

    -Salade met bietjes en burrata, basilicum, komijn
    en gefrituurde aardpeer

  • Hoofdgerecht

    -Geroosterde bloemkool met parelgort en
    kaas-mosterdsaus, frittata met edamameboontjes,
    asperges en groentetaartje van kersentomaat

  • Dessert

    -Dessert van de week

  • Menuprijs €29,50

  • De gerechten zijn ook los verkrijgbaar!


Suggesties

  • Voorgerecht

    -Verse asperge-roomsoep

  • Voorgerecht

    -Asperges met bieslooksaus en gerookte zalm uit de
    oven

  • Voorgerecht

    -Asperges met gewokte zeevruchten en
    honing-mosterd-dillesaus

  • Hoofdgerecht

    -Asperges op Vlaamse wijze met beenham,
    eigarnituur, hollandaisesaus en
    rozemarijnkrieltjes

  • Hoofdgerecht

    -Vegetarische asperges met rustique-camembert uit
    de oven, eigarnituur, hollandaisesaus en
    rozemarijnkrieltjes

  • Hoofdgerecht

    -Blinde vink van zeeduivel en parmaham met verse
    asperges en nantuasaus

  • Hoofdgerecht

    -Texels lamskroontje met verse asperges, lichte
    wijn-mosterdsaus en doperwtjescoulis

  • Dessert

    -Variatie van kleine desserts